Access Control System

Securitatea este una dintre cele mai importante caracteristici ale unui centru de date și, indiferent de mărimea suprafaței pe care se întinde, monitorizarea este o necesitate. Prin urmare, proactivitatea este esențială când vine vorba de controlul accesului în interiorul clădirii și la servere.

access eye
access granted

Securitatea centrului de date este un subiect complex iar, prin înțelegerea caracteristicilor pentru fiecare tip de locație, dar și a opțiunilor pentru fiecare nivel de protecție, se asigură siguranța unei supravegheri atente a personalului în anumite zone și accesul controlat al acestuia.

fingerprint icon

Software-ul de control al sistemului de securitate poate urmări orice activitate, poate permite sau restricționa accesul în diferite zone ale clădirii și este esențial în prevenirea intruziunilor în anumite spații prin păstarea unei evidențe a persoanelor care au acces în anumite încăperi.

checklist icon

Echipa noastră de ingineri are experiență în furnizarea de soluții în diverse industrii din care fac parte instituții guvernamentale, militare, bancare, telecom, retail și wholesale, colocare și facilități comerciale. În acest sens, Innova Engineering este partenerul ideal pentru asigurarea unui centru de date împotriva accesul neautorizat sau a unor eventuale breșe de securitate.

Loading