Prevenirea și stingerea incendiilor

Consultanta& Proiectare

Centrele de date sigure stau la baza societății moderne de astăzi. Și există un motiv bun în spatele acestui lucru. Indiferent dacă este un centru de date intern sau servește publicului larg, o defecțiune sau o perioadă de inactivitate ar putea avea un impact enorm asupra unei afaceri. Scopul principal al unui sistem de protecție împotriva incendiilor în cazul centrelor de date este de a controla efectele incidentului, protejând în același timp viața personalului și reducând timpul de inactivitate. Prin urmare, centrele de date ar trebui proiectate și construite astfel încât, chiar și în caz de incendiu, să poată fi garantată o disponibilitate maximă. Având în vedere acest lucru, oferim clienților noștri cele mai bune soluții de protecție împotriva incendiilor:

Novec 1230

  • Stinge incendiul în câteva secunde, chiar înainte de declanșarea acestuia și cu mult înainte de activarea sistemelor de stingere cu apă
  • Ajută la protejarea documentelor pe suport hârtie și a componentelor electronice. Ținând cont că Novec 1230 este o soluție de stingere a incendiilor fără apă, acesta nu lasă în urmă reziduuri și nu este conductor din punct de vedere electric.
  • Oferă siguranță sporită pentru personalul aflat în interiorul clădirii
  • Nu este supus eliminării de Halon 1301 sau HFC în cadrul unui organism global de reglementare, inclusiv Protocolul de la Montreal.
  • Dispune de o garanție globală de mediu – Garanția 3M ™ Blue Sky
  • Este stocat ca lichid și descărcat ca gaz.
  • Este adecvat pentru pericolele de incendiu din clasa A, B și C.

INERGEN®

INERGEN® este un amestec de 52% azot, 40% argon și 8% CO2. Cu toate acestea, în cazul unui incendiu, când INERGEN® este descărcat, se amestecă cu aerul prezent în cameră pentru a crea un amestec care conține 67,3% azot, 12,5% oxigen, 17% argon și 3,2% dioxid de carbon.

INERGEN a fost folosit pe scară largă în întreaga lume, ca agent preferat de stingere a incendiului pentru mai mult de 16 ani și rămâne până în prezent cel mai longeviv înlocuitor al Halonului.

Mentenanță

Prevenirea incendiilor este cea mai eficientă metodă de protecție împotriva unui dezastru cauzat de foc. Așadar, ar trebui să fie un proces continuu într-un centru de date. Echipa Innova Engineering este partenerul ideal pentru verificarea, întreținerea și repararea sistemelor de siguranță împotriva incendiilor, ajutând companiile să asigure operațiuni fără întreruperi prin reducerea riscurilor potențiale ale unui dezastru.

Loading