Innova Engineering – un impact pozitiv asupra comunității

Innova Engineering – un impact pozitiv asupra comunității

Echipa Innova Engineering participă cu bucurie la activitățile din comunitatea locală și se implică oricând este nevoie. Scopul nostru este de a aduce beneficii concrete și de a oferi o mână de ajutor celor cu care trăim și muncim. Am crescut de la an la an la nivelul de implicare în comunitate și ne-am creat o prioritate din reducerea deșeurilor și îmbunătățirea calității vieții.

Reciclarea deșeurilor și a capacelor din plastic

Sticlele noastre de plastic ajung la reciclate, dar viața capacelor continuă prin proiectul Capace cu suflet! Punându-le în cutia specială din biroul nostru, ne asigurăm că ulterior fiecare capac devine un mic sprijin pentru diverse cauze umanitare.

Angajații companiei Innova Engineering s-au alăturat proiectului Capace cu suflet în 2021 când am trimis la Cluj prima cutie plină de capace. Bineînțeles, nu ne-am oprit aici. Chiar am sporit ritmul și deja am trimis 3 cutii pline de capace în 2022. Nu ne-a scăpat niciun capac și le-am pus pe toate deoparte pentru fapte bune!

Donație Crucea Roșie

Anul acesta, Innova Engineering s-a implicat în îmbunătățirea vieții în comunitatea din sectorul 1 al Bucureștiului răspunzând la o solicitare din partea organizației Crucea Roșie Română filiala sector 1. Am fost rugați să îi ajutăm în procurarea echipamentului atât de necesar pentru cursurile de prim ajutor. Și pentru că știm că viața unei persoane accidentate depinde, într-o mare măsură, de momentul acordării primului ajutor și de priceperea celui care intervine primul la locul accidentului, nu am stat pe gânduri. Având echipamentul și materialele necesare pentru organizarea cursurilor de prim ajutor, echipa de la Crucea Roșie poate transmite mai departe informațiile pentru ajutor în caz de urgență, pentru prevenirea unor complicații și ameliorarea suferințelor până la sosirea doctorilor.

De ce facem asta?

• Considerăm că responsabilitatea socială dă putere angajaților să folosească resursele organizaționale de care dispun pentru a face bine.

• A fi o companie responsabilă din punct de vedere social poate încuraja și alte companii, competitori sau parteneri, să se implice în comunitățile lor.

• Dorim să ajutăm și să susținem comunitatea în care ne desfășurăm activitățile pentru că doar în bună colaborare putem continua să livrăm cele mai bune proiecte clienților.

Loading