Innova Lab LABORATORUL DE INOVAȚIE

Cine este Innova Engineering, ini╚Ťiatorul acestui demers?


Innova Engineering este companie rom├óneasc─â activ─â pe pia╚Ťa de IT ╚Öi telecomunica╚Ťii din 2005, c├ónd ╚Öi-a ├«nceput activitatea ├«n domeniul integr─ârii IT&C. De-a lungul anilor, compania s-a transformat ├«ntr-o companie de inginerie avangardist─â, ├«n care cea mai mare valoare ad─âugat─â o reg─âsim ├«n proiectarea, implementarea ╚Öi operarea de solu╚Ťii complexe ├«n domeniul centrelor de date.

In prezent Innova Engineering este cel mai mare integrator in proiectarea, constructia si operarea centrelor de date in Romania, membru al Asociatiei Europene a Centrelor de Date si singurul integrator roman din acest domeniu care este deja prezent in afara granitelor.

Succesul ├«n business s-a tradus firesc ├«n interesul permanent al liderilor companiei de a crea un cadru de responsabilitate social─â. Innova Engineering pune acum accentul pe sprijinirea comunit─â╚Ťii de afaceri.
Innova Lab

Ce reprezint─â Innova Lab. Laboratorul de inova╚Ťie?

Innova Lab. Laboratorul de inova╚Ťie este cea mai recent─â ini╚Ťiativ─â a Innova Engineering cu scopul principal de a capta ╚Öi finan╚Ťa idei de mare impact de pe pia╚Ťa de business ╚Öi de cercetare.

Prin Innova Lab ne propunem s─â sprijinim urm─âtoarea genera╚Ťie de antreprenori care pot modela afacerile, mediul, societatea ╚Öi guvernarea viitorului. Innova Lab ofer─â celor selecta╚Ťi avantajul primei investi╚Ťii ╚Öi bani inteligen╚Ťi, prin faptul c─â adaug─â expertiz─â ╚Öi re╚Ťele de business la acest demers investi╚Ťional.

Experien╚Ťa Innova Engineering de-a lungul anilor a demonstrat c─â cele mai profitabile activit─â╚Ťi comerciale se reg─âsesc ├«n zonele ├«n care po╚Ťi dovedi ca e╚Öti inovativ, mic╚Öor├ónd distan╚Ťele dintre ideile avangardiste ╚Öi realitatea imediat─â.

Innova Engineering ├«╚Öi dore╚Öte s─â ├«nt├ólneasc─â oameni, idei, business-uri din toate domeniile, dar mai ales spirite antreprenoriale care pot face diferen╚Ťa. Ideile propuse pot fi integrate ├«n proiecte existente, pot proveni din domeniul Tech, sau pot fi idei care, pur ╚Öi simplu, vor deschide o pagin─â nou─â.

La Innova Lab. Laboratorul de inova╚Ťie ideea este cea care conteaza ╚Öi, evident, dedica╚Ťia ╚Öi ├«ncrederea celui care o prezint─â. O idee este bun─â ├«n momentul ├«n care este acceptat─â de pia╚Ť─â ╚Öi pentru asta, merit─â s─â ├«ncerci!

Proiectarea conceptuala consta in definirea globala a solutiei propuse, incluzand topologia, protocoalele și echipamentele necesare pentru o schema fizica si logica. Acest tip de proiectare este important pentru intelegerea fluxului solutiei si a integrarii acesteia in conformitate cu standardele industriei si cu cerintele proiectului.

Cum a luat na╚Ötere ╚Öi cum este finan╚Ťat─â aceast─â ini╚Ťiativ─â?

Toate companiile din cadrul grupului Innova sunt conduse de ini╚Ťiatorii ideilor care au stat la baza lor. Sunt oameni de succes care coordoneaz─â activitatea zilnic─â ╚Öi decid viitorul unui business. Astfel, ace╚Öti investitori, care sus╚Ťin ideea de succes pe care o reprezint─â Innova, sunt sau au fost implica╚Ťi ├«n proiecte reu╚Öite, care la r├óndul lor au pornit de la o simpl─â idee.

Grupul de exper╚Ťi care lucreaz─â ├«mpreun─â ├«n Innova Engineering a mizat ├«ntotdeauna pe inova╚Ťie, pe oamenii tineri care vor s─â ├«nve╚Ťe permanent ╚Öi care ├«n╚Ťeleg c─â tehnologia este un domeniu f─âr─â limite, ├«n care, de cele mai multe ori, ideile avangardiste sunt cele care se impun pe pia╚Ťa global─â ├«n aceast─â er─â digital─â.

Pornind de la această mentalitate care ne ajută să creștem idei valoroase, Innova Lab este un proces de tip pre-seed, resursele care urmează a fi investite fiind resursele proprii grupului de companii Innova. Reinvestim profitul realizat, proiectând succesul trecutului în ideile și demersurile viitorului.

Cum po╚Ťi s─â aplici la Innova Lab?

Trimite╚Ťi o scurt─â descriere a ideii/proiectului/produsului/serviciilor pentru care solicita╚Ťi finan╚Ťarea, ├«mpreun─â cu detaliile de contact, pe adresa innovation.lab@innova.com.ro, p├ón─â pe 30 mai 2022.

Innova Lab. Laboratorul de inova╚Ťie adun─â idei de afaceri pentru care acord─â finan╚Ťare de p├ón─â la 200.000 de euro.

Vor fi contacta╚Ťi doar participan╚Ťii selecta╚Ťi pentru a fi invita╚Ťi la rundele de investi╚Ťii organizate de Innova Engineering, ├«mpreun─â cu partenerii s─âi.

Loading