Parteneri

Schneider Electric

Schneider Electric

APC by Schneider Electric reprezinta standardul pentru o infrastructura IT fiabila, management și securitate a datelor care protejeaza organizatiile din intreaga lume. Este liderul incontestabil de pe piata, detinand in portofoliu toata gama de echipamente pentru dotarea unui centru de date sau server room performant. Pe piata locala, brandul APC este recunoscut atat pentru calitatea produselor cat si pentru seriozitatea cu care trateaza relatiile cu partenerii sai.

Innova Enginnering reprezinta un partener de incredere cu care am implementat numeroase proiecte mari. Membrii echipei detin certificari pentru prestarea serviciilor pentru majoritatea gamelor de produse din portofoliul APC. Recomandam acest partener care a dovedit pe parcursul timpului ca indeplineste toate criteriile pentru realizarea cu succes a proiectelor de anvergura.
Oana Muscalu

Oana Muscalu

EU Key Account Manager
Innova Engineering și Schneider au dezvoltat un parteneriat valoros si intotdeauna consideram experienta de a lucra impreuna o colaborare productiva. Suntem incantati sa recomandam modul de lucru eficient si dedicat al echipei Innova Engineering.
Traian-Alexandru Petric

Traian-Alexandru Petric

National Sales Director Romania & Rep. Moldova
EATON

EATON

Eaton Electric SRL este reprezentanta in Romania a concernului EATON, unul dintre cei mai importanti producatori mondiali de echipamente electrice de joasa tensiune si de solutii de automatizare, care include intre brand-urile sale nume cunoscute precum Moeller, Holeck, Westinghouse, Cutler Hammer etc.

Este o placere sa colaboram cu Innova Engineering pentru că impartasim multe valori comune extrem de apreciate la EATON: creativitate, orientare spre client si abilitatea de a oferi solutia optima pentru nevoile clientilor nostri. Echipa Innova Engineering are expertiza de a proiecta si de a construi de la zero proiecte la nivel national, folosind cele mai bune practici din domeniul centrelor de date.
Gabriel Tache

Gabriel Tache

Country Sales Manager
Intr-o lume aflata in continua schimbare, visul nostru este sa aducem energia la viata. Ne place sa gasim organizatii cu o mentalitate si credinte similare si suntem mandri ca suntem partenerii Innova Engineering.
Marius Burlacu

Marius Burlacu

Partner Account Manager, Power Quality Department
Vertiv

Vertiv

Vertiv ofera solutii hardware, software, analize si alte servicii pentru a permite functionarea optima si fara intreruperi a aplicațiilor vitale pentru centrele de date, retelele de comunicatii si facilitatile comerciale sau industriale. Portofoliul Vertiv cuprinde solutii si servicii pentru infrastructura energie, racire si infrastructură IT.

In the past decade, Innova Engineering has become a strategic partner for us, helping us to outperform in the Central Southern Europe region. They are an important partner with the proper expertise to help design, build and maintain high standards for your data center.
Igor Grdić

Igor Grdić

Country Manager, Central Southern Europe
On behalf of the entire team at Vertiv, we are delighted with the way Innova Engineering specialists are delivering high-quality services in all data center domains including power, thermal and related services. The team maintained a high level of competence and professionalism throughout the collaboration and thus building the base of a long-term partnership.
George Topalov

George Topalov

Senior Sales Manager, Romania and Moldova
Legrand

Legrand

Legrand este specialistul global in infrastructurile de constructii electrice si digitale, oferind produse si solutii cu valoare adaugata ridicata pentru cladirile comerciale, rezidentiale si industriale. Echipa lucreaza zilnic pentru a sustine dezvoltarea cladirilor conectate si pentru a asigura un acces sustenabil la electricitate pentru milioane de utilizatori din intreaga lume.

SDMO

SDMO

SDMO Industres proiecteaza, produce si instaleaza generatoare de la 1 la 3300 kVA pentru gama standard de produse, datorita unitatii de productie de inalta performanta si a unitatii de cercetare si dezvoltare.

Colaborarea cu Innova Engineering ne-a facut sa realizam cat de fantastici sunt membrii acestei echipe. Innova Engineering se preocupa de gestionarea perfecta a obiectivelor companiei noastre, dar si de nevoile clientilor nostri. Intelegerea procedurilor si a modelului nostru de afaceri reprezinta un element esential deoarece ne asigura intotdeauna cea mai buna solutie si cel mai bun rezultat pentru toate partile implicate.
Yann Tanguy

Yann Tanguy

Distribution Network Manager
Este cunoscut faptul ca echipa Innova Engineering este foarte pregatita. Insa cel mai important lucru este isi asuma intotdeauna intreaga responsabilitate pentru actiunile lor, un atribut tot mai rar in zilele noastre. In ultimii ani am avut o colaborare de succes si o relatie de afaceri sanatoasa.
Denis Calves

Denis Calves

Project Sales Manager

ENERGY COOL

Energy Cool offers a variety of unique products specifically developed for use in the telecom, fibre, broadcast and energy industry, which uses technical rooms. Besides lowering the energy/CO₂ consumption by up to 95 % and the noise level with up to 50% and the same time the operational performance is increased.

Loading