Innova Engineering

PortofoliuStudii de Caz

Portofoliu

Portofoliul nostru este format din proiecte recente in domeniul centrelor de date din diferite industrii. Studiile de caz ilustreaza modul nostru de lucru si reflecta preferinta pentru solutiile creative oferite de specialistii nostri în domeniul infrastructurii centrelor de date in toate domeniile, de la cel electric, la termic, protectia impotriva incendiilor, securitate si servicii conexe.

FAN Courier
PRO TV
UPC
TRANSFOND
GTS Telecom
MACROMEX
Electrica
Evobits

Studii de Caz

FAN Courier

FAN Courier

Rezumat

Pentru a susține creșterea organică a companiei în România, FAN Courier a apreciat că trebuie să facă o investiție serioasă în construirea de noi facilități și modernizarea protocoalelor de securitate. Prin urmare, au început construcția unui depozit și a unor spații operaționale cu o infrastructură IT mai mare.
Mai mult, liderul industriei de curierat din România avea nevoie de un centru de date hi-tech care să păstreze în siguranță informațiile clienților, oferind astfel servicii bazate pe cele mai bune practici și recomandări.

PRO TV

PRO TV

Rezumat

Pentru a veni in intampinarea nevoilor tot mai mari ale afacerii lor si pentru a pastra standardele si calitatea ridicata, PRO TV s-a angajat intr-un proiect de
modernizare a infrastructurii sale. Un element cheie a fost construirea unei noi camere de control master (MCR) pentru a servi compania non-stop în fiecare zi a anului.

EvoBits

EvoBits

Rezumat

Evobits este conștient de faptul că factorii care influențează alegerea unui furnizor de servicii de putere de calcul sunt: serviciile eficiente din punct de vedere al costurilor prin utilizarea celor mai noi tehnologii pentru eficiență energetică, optimizare, securitate, conformitate și recuperare în caz de dezastru.