PortofoliuStudii de Caz

Portofoliu

Portofoliul nostru este format din proiecte recente in domeniul centrelor de date din diferite industrii. Studiile de caz ilustreaza modul nostru de lucru si reflecta preferinta pentru solutiile creative oferite de specialistii nostri în domeniul infrastructurii centrelor de date in toate domeniile, de la cel electric, la termic, protectia impotriva incendiilor, securitate si servicii conexe.

FAN Courier
PRO TV
UPC
TRANSFOND
GTS Telecom
MACROMEX
Electrica
Evobits

Studii de Caz

FAN Courier

FAN Courier

Rezumat

Pentru a sus╚Ťine cre╚Öterea organic─â a companiei ├«n Rom├ónia, FAN Courier a apreciat c─â trebuie s─â fac─â o investi╚Ťie serioas─â ├«n construirea de noi facilit─â╚Ťi ╚Öi modernizarea protocoalelor de securitate. Prin urmare, au ├«nceput construc╚Ťia unui depozit ╚Öi a unor spa╚Ťii opera╚Ťionale cu o infrastructur─â IT mai mare.
Mai mult, liderul industriei de curierat din Rom├ónia avea nevoie de un centru de date hi-tech care s─â p─âstreze ├«n siguran╚Ť─â informa╚Ťiile clien╚Ťilor, oferind astfel servicii bazate pe cele mai bune practici ╚Öi recomand─âri.

PRO TV

PRO TV

Rezumat

Pentru a veni in intampinarea nevoilor tot mai mari ale afacerii lor si pentru a pastra standardele si calitatea ridicata, PRO TV s-a angajat intr-un proiect de
modernizare a infrastructurii sale. Un element cheie a fost construirea unei noi camere de control master (MCR) pentru a servi compania non-stop în fiecare zi a anului.

EvoBits

EvoBits

Rezumat

Evobits este con╚Ötient de faptul c─â factorii care influen╚Ťeaz─â alegerea unui furnizor de servicii de putere de calcul sunt: serviciile eficiente din punct de vedere al costurilor prin utilizarea celor mai noi tehnologii pentru eficien╚Ť─â energetic─â, optimizare, securitate, conformitate ╚Öi recuperare ├«n caz de dezastru.

Loading