Solutii

Design

Design

Data center design is the process of modeling and designing a data center's IT resources, architectural layout and entire infrastructure. It enables the logical conception of a data center prior to development or implementation in an organization or IT environment.

Audit

Audit

Echipa noastra ajuta companiile sa imbunatateasca eficienta energetica a centrului de date in conformitate cu standardele internationale si cele mai bune practici in domeniu. Dupa o analiza atenta a utilizării energiei, a climatizari si a iluminatului, echipa de audit poate descoperi daca exista echipamente defecte sau setările incorecte pentru HVAC.

Optimizare

Optimizare

Unul dintre obiectivele noastre este sa imbunatatim performanta generala a centrului tau de date prin implementarea diferitelor strategii.
Echipa noastra ajuta companiile sa creeze o arhitectura DC mai flexibila, mai agila, de generatie viitoare, cu scopul de a spori eficienta procesarii, disponibilitatea retelei si scalabilitatea afacerii.

Acoperire la nivel national

Acoperire la nivel national

- Disponibilitate 24/24 in Romania, 365/365
- Masini si echipamente de interventie

Numai Innova Engineering are resursele, prezenta si expertiza necesara pentru a oferi solutii de servici integrate.

Monitorizare 24/7

Monitorizare 24/7

Monitorizarea retelei in timp real, fara a compromite securitatea.
Oferim posibilitatea de a monitoriza echipamentele printr-o conexiune care nu necesita servicii de retelistică configurate, cum ar fi o linie telefonica

Training

Training

Pentru a asigura utilizarea optimă a sistemelor si a echipamentelor folosite, oferim training companiile in ceaa ce priveste operatiunile legate de solutiile implementate. Tematicile acoperite in mod obisnuit includ UPS-urile si sistemele de racire, masurarea disponibilitatii, a temperaturii, a umiditatii, a fluxului de aer si a altor parametri legati de infrastructura.

Asistenta

Asistenta

Depanare continua prin telefon, insotita de disponibilitatea permanenta a tehnicienilor de service de a coordona diagnosticarea și repararea.
Transmiterea eficienta pe teren, in timp real, a informatiilor despre problema semnalata.

Servicii post-vanzare

Servicii post-vanzare

Tehnicienii nostri sunt instruiti si certificati pentru a rezolva fiecare aspect al solutiilor si echipamentelor utilizate. Asiguram operatiuni regulate de mentenanta pentru a prelungi durata de viata a echipamentului si pentru a mentine un nivel ridicat de functionalitate.
Suntem specializati in remedierea oricarei defectiuni sau daune, limitand in acelasi timp impactul asupra infrastructurilor adiacente.

Loading